Usuń historię wyszukiwania w YouTube
Możesz wyczyścić historię wyszukiwania w YouTube przez Ustawienia i Zarządzaj całą historią. Tam możesz usunąć jedno wyszukiwanie, wybr...
Zmień miniaturę na YouTube
Miniaturę zwykłego filmu YouTube możesz zmienić w YouTube Studio. Otwórz Treści, wybierz film i wskaż automatycznie wygenerowany obraz ...
Co oznacza „film niedostępny” na YouTube?
Komunikat film niedostępny oznacza, że YouTube nie może w tej chwili wyświetlić Ci tego filmu. Film mógł zostać usunięty, ustawiony jak...
Zresetuj swoją stronę TikTok dla Ciebie
Chcesz zresetować stronę TikTok Dla Ciebie? Otwórz aplikację TikTok, przejdź do Profil, otwórz menu i wybierz Ustawienia i prywatność. ...
Czym jest Stitch na TikTok?
Stitch na TikTok to funkcja, która pozwala połączyć krótki fragment cudzej wideo z nową wideo nagraną przez Ciebie. Najpierw odtwarzany...
Filtry TikTok nie działają
Nie działają Ci filtry TikToka? Najczęściej winna jest chwilowa awaria ładowania, przestarzała aplikacja, ukryty filtr, za mało wolnej ...
Zmień swoją datę urodzenia na TikTok
Masz błędną datę urodzenia na TikToku? Zwykle nie da się jej samodzielnie zmienić przez Edytuj profil. Otwórz w aplikacji TikTok Ustawi...
Zmień swoją nazwę użytkownika TikTok
Zmiana nazwy użytkownika TikTok odbywa się przez Profil > Edytuj profil > Nazwa użytkownika. Wpisz dostępną nazwę i stuknij Zapis...
Wyłącz wyświetlanie profilu TikTok
Wyłączanie wyświetlania profilu TikTok ustawisz w aplikacji mobilnej przez Profil > menu > Ustawienia i prywatność > Prywatnoś...
Polubienia TikTok nie są wyświetlane
Nie widzisz polubień TikTok? Najpierw sprawdź, czego dokładnie brakuje. Jeśli polubiony film nie jest na Twojej liście, to mógł zostać ...
