Wyłącz wyświetlanie profilu TikTok
Wyłączanie wyświetlania profilu TikTok ustawisz w aplikacji mobilnej przez Profil > menu > Ustawienia i prywatność > Prywatnoś...
Polubienia TikTok nie są wyświetlane
Nie widzisz polubień TikTok? Najpierw sprawdź, czego dokładnie brakuje. Jeśli polubiony film nie jest na Twojej liście, to mógł zostać ...
Zniknęły koncepcje TikToka: przyczyny i naprawa
Czy Twoje szkice TikToka zniknęły? Najpierw sprawdź, czy używasz tego samego urządzenia i tego samego konta. TikTok zapisuje szkice lok...
Powiadomienia na Instagramie nie działają
Twoje powiadomienia na Instagramie nie działają? Najpierw sprawdź ustawienia powiadomień w samym Instagramie, a potem uprawnienia powia...
Utwórz i udostępnij kod QR na Instagramie
Kod QR na Instagramie utworzysz przez Twój profil > Udostępnij profil > Kod QR. Pokaż kod na ekranie, zapisz go jako obraz albo u...
Notatki na Instagramie: Czym są i jak z nich korzystasz?
Notatki na Instagramie to krótkie aktualizacje o długości do 60 znaków, które przez 24 godziny mogą wyświetlać się u góry skrzynki odbi...
Utwórz kanał transmisji na Instagramie
Instagram Broadcast Channel to publiczny kanał w skrzynce odbiorczej, w którym twórca wysyła aktualizacje do członków. Instagram po pol...
Bliscy przyjaciele na Instagramie: jak to działa?
Dzięki funkcji Bliscy znajomi na Instagramie możesz udostępniać Stories, Notes i czasem inne treści wybranej przez siebie grupie osób. ...
Zaplanuj posty na Instagramie
Planowanie postów na Instagramie można zrobić bezpośrednio w aplikacji mobilnej Instagram, jeśli masz konto profesjonalne. Wystarczy pr...
Co to jest post na Instagramie i jak działa?
Post Collab na Instagramie to jeden wspólny wpis albo jedna wspólna Rolka z kilku kont. Oryginalny twórca zaprasza inne konto jako part...
