Instagram Notes: mitä ne ovat ja miten niitä käytetään?
Instagram muistiinpanot ovat lyhyitä, enintään 60 merkin päivityksiä, jotka voivat näkyä 24 tuntia postilaatikkosi yläosassa ja profiil...
Instagram Close Friends: miten se toimii?
Instagram palvelun Close Friends toiminnolla voit jakaa tarinoita, muistiinpanoja ja joskus muutakin sisältöä itse valitsemallesi ihmis...
Mikä Instagram Collab julkaisu on ja miten se toimii?
Instagram Collab julkaisu on usean tilin yhteinen julkaisu tai Reel. Alkuperäinen sisällöntuottaja kutsuu toisen tilin yhteistyökumppan...
Instagram julkaisujen ajastaminen
Instagram julkaisuja voi ajastaa suoraan Instagram mobiilisovelluksessa, jos käytössäsi on ammattilaistili. Luo tavalliseen tapaan kuva...
Instagram kommentin kiinnittäminen
Kiinnitä kommentti Instagram palvelussa avaamalla oma julkaisu tai Reel ja sitten kommenttikenttä. Pyyhkäise iPhone puhelimessa komment...
Näkeekö, kuka on tykännyt Instagram julkaisusta?
Kyllä. Tavallisesta Instagram julkaisusta näet, mitkä tilit ovat tykänneet siitä. Avaa julkaisu ja napauta kuvan, videon tai kuvakaruse...
Instagram julkaisun kiinnittäminen
Kiinnität Instagram julkaisun avaamalla oman julkaisusi mobiilisovelluksessa, napauttamalla oikeassa yläkulmassa kolmea pistettä ja val...
Instagram tilin poistaminen pysyvästi
Voit poistaa Instagram tilisi pysyvästi Tilikeskuksen kautta. Siirry kohtaan Henkilötiedot, valitse Tilin omistajuus ja hallinta ja ava...
Instagram aktiivisuustilan poistaminen käytöstä
Poista aktiivinen tila käytöstä Instagramissa kohdasta Profiili > valikko > Viestit ja vastaukset tarinoihin > Näytä aktiivine...
Instagram tilin poistaminen tilapäisesti käytöstä
Voit poistaa Instagram tilin tilapäisesti käytöstä kohdassa Tilikeskus, Henkilötiedot, Tilin omistajuus ja hallinta ja Käytöstä poistam...




